مجله پوست و مو

این وبلاگ نتیجه مطالعات من در مورد مطالب پزشکی پوست و مو است

مجله پوست و مو

این وبلاگ نتیجه مطالعات من در مورد مطالب پزشکی پوست و مو است

کاشت مو به روش BHT

کاشت مو به روش BHT یکی از به روزترین روش‌های کاشت مو می‌باشد که در چند سال اخیر طرفداران زیادی یافته است. BHT مخفف body hair trans است؛ در روش کاشت مو از بدن عمل کاشت، با توجه به بانک موی شخص بیمار انجام می‌شود. به زبان ساده‌تر می‌توان گفت در این روش، پیاز مو از سر یا سایر بخش‌های بدن برداشته می‌شود و عمل کاشت مو صورت می‌پذیرد. اطراف قفسه سینه، کمر، ران‌ها، کتف، ساق پا و سایر نقاط پرموی بدن بهترین کاندیداها برای برداشت مو از سطح بدن، به شمار می‌روند. اگرچه متخصصین کاشت موی سر به بیماران توصیه می‌کنند تا زمانی که مقدور است از موهای پس سر به‌منظور عمل کاشت استفاده شود. درصورتی‌که بیمار بانک موی ضعیفی در سر داشته باشد، پزشکان از موی سایر نقاط بدن به‌منظور انجام عمل کاشت استفاده خواهند نمود. نوع پوست، عمق قرارگیری فولیکول مو در قسمت زیرین پوست، ضخامت مو و جهت فولیکول‌ها از بارزترین تفاوت‌های موهای سر با سایر نقاط بدن به‌حساب می‌آیند. از بزرگ‌ترین محاسن این روش می‌توان به طبیعی بودن مو و امکان رشد آن اشاره کرد.

در صورت ناکافی بودن بانک موی سر، از موی سایر بخش‌های بدن برای کاشت استفاده خواهد شد. قطعاً تجربه و تبحر پزشک متخصص مهم‌ترین موردی است که در اثربخشی کاشت نقش خواهد داشت. ایجاد شکاف مناسب فولیکولی، تعیین بهترین محل دریافت (از لحاظ جهت و زاویه)، طراحی خط مو و جای دادن مناسب گرافت از جمله اموری است که باید ضمن کاشت انجام گیرد. مراقب‌های پس از عمل از دیگر مواردی می‌باشد که برای رسیدن به نتیجهٔ مطلوب باید به آن اشاره کرد.

یکی از مسائلی که باید به آن توجه شود این است که موی بدن انسان برای مدت 6 ماه، بیش از 2 اینچ رشد نخواهد داشت. شایان‌ذکر است که در برخی مواقع به مدت چند سال در همین شرایط باقی خواهد ماند؛ از همین رو متقاضیان کاشت که بانک موی سر ضعیفی دارند باید به این مورد دقت نمایند. اگرچه استخراج و کاشت مو از بدن به سر در این شرایط، برای افرادی که به طاسی سر دچار هستند، راهکاری نسبتا معقول خواهد بود. 

عدم سازگاری موی سر و بدن از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود. تفاوت در رنگ و جنس موی سر و بدن از جمله مشکلات دیگری است که بیماران باید مدنظر داشته باشند.

موارد ذکر شده از شایع‌ ترین مشکلاتی است که افرادی که متقاضی انجام کاشت به روش BHT هستند باید به آن توجه نمایند.

محدودیت های BHT

به عنوان یک روش، پیوند موی بدن هنوز موضوع تحقیق های زیادی به اندازه ای روش های FIT و FUT قرار نگرفته است. با توجه به فقدان تجربه و دانش، BHT باید به عنوان آخرین روش برای بهبود وضعیت موجود مورد توجه قرار گیرد.

تجربه ما تا به امروز به میزان 70 تا 80 درصد میزان بقا اشاره دارد. شاید این مقدار کم به نظر برسد، اما برای بسیاری از بیماران این تنها گزینه است. بیمارانی که مایل به انجام کاشت مو به روش BHT هستند باید از این واقعیت مطلع باشند که هیچ قطعیتی وجود ندارد که درصد بالایی از ایمپلنت ها ریشه بزنند.

موهای بدن می توانند پس از پیوند، ساختار خود را تغییر دهند – در بیشتر موارد، آن ها طولانی تر و صاف تر می شوند، که به طرز جالب توجهی ساختار موی سر را به خود می گیرند. بیمارانی که مایل به درمان به روش BHT هستند، باید از این واقعیت مطلع باشند که این نوع درمان یک تلاش مرحله آخر بوده و احتمال موفقیت آن قابل پیش بینی نیست. این بدان معنی است که بیماران اقدام کننده پیوند موی بدن باید معیارهای خاصی از جمله TDI ذکر شده در بالا را داشته باشند. تحت شرایط خاص، این درمان نیز ممکن است برای بیمارانی که قبلا تحت پیوند قرار گرفته اند و نتایج آن کاملا غیر طبیعی به نظر رسیده، و زندگی عادی غیرممکن است، مناسب باشد.

این بدین معنی است که هر بیماری که مایل به انجام کاشت مو به روش BHT است، باید با جراح موهایش درباره این موضوع صحبت کند. به همین ترتیب، عمل باید توسط یک جراح موی کاملا توانا انجام شود، زیرا موفقیت پیوند موی بدن بستگی به تجربه، دانش و توانایی جراح دارد. در کلینیک ما، از موی قفسه سینه به عنوان موی اهدا کننده در این گونه پیوند استفاده می شود. با توجه به خطر بالای زخم شدن، ما موهای ریش را پیوند نمی دهد.


منبع: کلینیک خانه تخصصی کاشت مو 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.